vad skulle ni vilja att jag skriver om?

22. aug, 2020

Jag är lite nyfiken på vad ni skulle vilja läsa om.

22. aug, 2020

Jag är inte Perfect jag är Människa!

alla människor har fel och brister. Dina brister är inte som mina brister Eller?😉

Det låter lite klyshigt kanske vad vet jag vad just du/ni tycker?! asså jag vet inte hur man stavar klyshigt🤪jaja huvudsaken är att man förstår. som om det skulle vara så viktigt.

En gång i tiden skulle mitt hem vara perfect tipptopp alldrig ostädat, alldrig obäddat, alla kläder skulle vara strukna, alla fönster skulle vara putsade minnst två ggr om året bytte gardiner två ggr om året.Till och med barnens kläder skulle vara tipptopp... det är väl inget fel i att barnen skulle vara rena  och hela men det gick till överdrift.

jag fick helt enkelt inte göra fel... jag blir lite matt av att se hur jag varit.

 

Jag vill så klart att det ska vara rent och fint hemma MEN jag måste inte tex Dammsuga varje dag. Överdriften i att städa gämt förr har nog lett till att jag hatar att dammsuga och avskyr damm och grus ingen bra kombo😉 

 

 

20. aug, 2020

Jag fortsätter med acceptans...Det är ett sådant viktigt ämne tycker jag.

Jag märker att fler och fler personer har accepterat att det är som det är med Covid 19.

Det är ju bra MEN vi behöver vara försiktiga och fortsätta med att inte "snåla på spriten"och hålla avstånd.

Jag märker att jag behöver påminna mig själv ibland, jag tror att vi kommer få fortsätta med detta.

Om vi accepterar det vi inte kan förändra blir livet lite enklare Jag skriver b.l.a av egen erfarenhet och från mina utbildningar.

ACCEPTANS behöver ju inte vara livsavgörande saker, det kan ju faktiskt vara en persons betende som stör mig, om jag då accepterar och låter den personen få vara som den är med sina fel och brister blir livet lite enklare. Till saken hör ju då att JAG DÅ RAKT INTE ÄR FELFRI jag har fel och brister precis som alla andra människor.

Vissa dagar är min självkänsla i obalans då kan jag tycka en hel del om vissa personers betende,men när jag reflekterar om mig själv efter dagens slut så tänker jag att det där va ju lite högmodigt🤪 Frågor på den? NI FÅR GÄRNA SKRIVA FRÅGOR I MIN GÄSTBOK.

 

 

 

 

19. aug, 2020

"Allt som vi accepterar här i livet förändras. Lidandet måste alltså övergå i kärlek. Det är det som är det stora MYSTERIET"

Katherine Mansfield"

19. aug, 2020

Den här dagen har varit som en skugga. Den har följt mig i hälarna. Hur kommer det sig att det är så svårt att bli vän med tiden?

Det som hände igår kan vi inte få tillbaka. Det är borta. Allt vi äger är här och nu.

Att stanna upp en stund och njuta av nuet lyssna på fåglarna gå till en plats där du kan njuta. Om så bara för en liten stund, det skänker dig frid i själen.

Vi är så uppkopplade nu för tiden vilket gör oss stressade, så vi BEHÖVER hitta något som gör att vi får kraft och energi.

Vad gör du för att få ny energi?

Skriv gärna i min gästbok.