19. aug, 2020

Reflektioner

Reflektioner

STRESS!!! Ganska laddat ord eller hur...

 Jag stressade så mycket en gång i tiden så jag brände ut mig😲 så onödigt, det va så det va innan jag började jobba med mig själv. Jag presterade för att mina chefer,vänner, kollegor skulle tycka om mig, min duktighet gick till överdrift.

I grund och botten handlade det om att jag inte dög som jag var, alla andra var finare och bättre än jag. Jag hade så låg självkänsla tills... jag börja jobba med mig själv. Personlig utveckling (självledarskap)

Det är nu snart 19 år sedan som jag tog det beslutet. Jag insåg  att jag inte hade något annat val om jag skulle få må bättre. Det fanns en del jag behövde ställa till rätta oxå.

ALLA kan snubbla i livet!! Det viktiga är att inte ligga kvar utan att man reser sig upp och borstar av gruset från knäna och går vidare i livet. Men för att kunna gå vidare så var jag tvungen att be om hjälp!!

 

Innehållet i våra ryggsäckar gör att vi alla människor är olika. Vi har formats av olika händelser i livet olika uppfostran kanske till och med trauman, det är det som gjort oss till den vi är i dag.

Jag va inte så stolt med innehållet i min ryggsäck där av tog jag beslutet att göra en förändring, Jag är så tacksam att jag insåg att jag behövde be om hjälp.

"Ryggsäcken" är inte så tung längre.. Jag gillar ordet "ryggsäck" som ni ser😉

 

 

 

"När det kommer till kritan har jag själv ansvaret för mitt eget välbefinnande, min egen lycka.

Alla beslut som rör mitt liv påverkar min lisvkvalitet.

skrivet av:  Kathleen Andrus...

Så bra tycker jag :-)